Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu

Belgegeçer : 0 222 237 23 62
WEB https://hacineziresarikamisortaokulu.meb.k12.tr
Adres : 71 Evler Mahallesi Hızırer Sokak No 83 Odunpazarı/ESKİŞEHİR
VİZYON : Biz, Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulu olarak; demokratik ilke ve değerleri benimseyen, yenilikçi öğrenme pedagojilerini takip eden çalışanlar ile birlikte, öğrencilerimizi Atatürkçü düşünce çizgisinde yaratıcı ve özgür düşünen, yeni fikirler üreten, eleştirel düşünen, karşılaştığı problemleri çözen, girişimci, kişiler ile etkili iletişim kurabilen, ekip çalışmasına değer veren, bilgiyi ve teknolojiyi etkili bir şekilde kullanan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, ulusal ve evrensel değerlere önem veren, kişisel gelişimine önem vererek hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen ve yaşam becerilerinin farkında olan bireyler yetiştirmek için varız.
MİSYON : Hacı Nezire Sarıkamış Ortaokulunu 21. yüzyıl temalarına uygun iletişim, işbirliği, eleştirel düşünme ve yenileşme becerilerinin eğitim etkinliklerinin içine güçlü biçimde yerleştirildiği, öğrenme etkinliklerine teknoloji entegrasyonun sağlandığı, araştırma ve proje tabanlı çalışmalara ağırlık verildiği, bireyselleştirilmiş öğrenmelerin desteklendiği, ölçme ve değerlendirmenin güçlü olduğu, sosyal, bilimsel ve sportif faaliyetlerinin bir yaşam etkinliği haline dönüştürüldüğü, okul, çevre, toplum bütünleşmesinin sağlandığı lider bir kurum haline getirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama Saati : 09.00 Ders Bitiş Saati : 15.10
Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : 25 ve 43 numaralı Belediye Otobüsü ve 15-25 nuramalı minibüsler ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Odunpazarı İlçesi 71 Evler Mahallesi mevkii
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Odunpazarı İlçe Merkezine uzaklığı 6 km. İl Merkezine uzaklığı 8 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : kick boks, masa tenisi ve santraç dalında sportif faaliyetler yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :